Dakpannen daken


Dakpannen daken

De uitstraling van uw woning of (bedrijfs-)pand wordt voor een groot deel bepaald door het dak en de staat van het dak. Een mooie dakpan op de juiste manier gelegd draagt hier dan ook aan bij. Er zijn veel verschillende soorten dakpannen. Denk bijvoorbeeld aan keramische en geglazuurde dakpannen of verschillende soorten betonnen dakpannen. Flex Dakwerken is dan ook gespecialiseerd in zowel het vervangen als aanbrengen van pannendaken.

Dakpannen vormen al jarenlang een betrouwbare vorm van dakbedekking. Kijk maar eens om u heen: veel van de daken in de buurt zullen bedekt zijn met dakpannen. Ze hebben een lange levensduur en hebben hierdoor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door vorst en neerslag kunnen dakpannen poreus worden. Daarom is het belangrijk dat u met enige regelmaat een dakinspectie laat uitvoeren. Hierdoor heeft u goed inzicht in de conditie van het dak en weet u precies wanneer bepaalde elementen aan vervanging toe zijn. Dit voorkomt onnodige lekkages en schade aan uw dak.

Gescheurde/poreuze dakpannen

Daklekkage kan ontstaan door poreuze of gescheurde dakpannen. Bij onderstaande situaties moet u alert zijn voor lekkages van uw dak.

  • Natte poreuze pannen die opvriezen en scheuren
  • Takken die op de pannen klappen bij een windhoos of storm;
  • Hoge temperaturen (bij slechte kwaliteit pannen).

Heeft u last van poreuze of gescheurde dakpannen? Dan is het verstandig om door het team van Flex Dakwerken een inspectie te laten uitvoeren.

De pannen daken worden door ons team van experts op de juiste manier geplaatst. Ook wordt rekening gehouden met de juiste aansluitingen op dakonderbrekingen zoals vensters en schoorstenen. Wij leggen de pannen die u heeft uitgekozen altijd volgens de specificaties van de fabrikant.

Veiligheid voorop

Wij dragen zorg voor zowel de veiligheid van onze medewerkers, alswel uw veiligheid.

Gratis dakinspectie

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie en kennismaking.

Gecerficeerde producten

Wij werken met 100% gecertificeerde producten hebben oog voor de omgeving.

10 jaar garantie

Wij bieden 10 jaar garantie op al onze diensten.