Referenties


Referenties


Hier heeft Flex Dakwerken een complete dakrenovatie uitgevoerd en een dakkapel geplaatst, wij zijn erg tevreden met het resultaat en de kwaliteit.

Flex Dakwerken is erg efficiënt te werk gegaan bij ons met het verwijderen van vogelnesten en maakte gelijk alles schoon. Ze waren erg klant vriendelijk en behulpzaam.

Flex Dakwerken was erg snel aanwezig voor de reparatie van ons dak. Ons dak was zwaar beschadigd en Flex Dakwerken gaf ons advies wat te doen voor dat ze aanwezig waren. Daarna verliep het erg soepel en zag het resultaat er goed uit.

Sommige dakpannen moesten opnieuw geplaatst worden, dit ging ook om de nokvorst. Flex Dakwerken was hier erg behulpzaam mee en heeft voor ons nieuwe dakpnannen geplaatst en een vernieuwde nokvorst.

Bij ons nieuwe huis was er zware beschadiging aan het dak, ook op delen waarbij wij zelf twijfel kregen of het ook geen schade in het huis zou geven. Hier kwam Flex Dakwerken snel aan te pas en controleerde ook voor ons of er verdere schade was aan het dak na de reparatie.

Onze isolatie van het dak was zwaar beschadigd door een lekkage, Flex Dakwerken ging voor ons kijken wat de beste oplossing was en bleek dat er ook reparatie aan het dak nodig was. Uitstekende klantservice en goede hulp tijdens en na de reparaties.