Soorten Dakisolatie


Dakisolatie

Met de juiste dakisolatie valt veel winst te behalen. Zo kun je veel geld besparen op je energierekening. Het isoleren van het dak is een van de meest energiebesparende maatregelen die je kunt treffen. Dakisolatie helpt namelijk om de warmte binnen uw huis te houden in plaats dat de warmte door het dak naar buiten vervliegt. Hierdoor kost het minder energie om het huis op temperatuur te houden. Het goed isoleren van het dak is een investering, maar omgerekend is dit de goedkoopste optie met de langste levensduur.

Tegenwoordig worden alle (nieuwbouw)huizen goed geïsoleerd. Woont u in een wat ouder huis? Dan is het goed mogelijk dat uw dak niet, of niet goed, geïsoleerd is. Hierdoor kan het zijn dat u maandelijks veel stookkosten kwijt bent, wat helemaal niet nodig is! Wilt u zeker zijn dat u een goed geïsoleerd dak heeft? Vraag dan vrijblijvend onze gratis dakinspectie aan.

Natuurlijk kan het ook zijn dat uw dak geheel aan vervanging toe is. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende typen daken. Hierbij zullen wij altijd de isolatie van uw nieuwe dak meenemen in de offerte.

Vraag voor alle opties de gratis dakinspectie aan, zodat u zekerheid heeft over de staat van uw dak.

Verschillende manieren dakisolatie

Binnenkant van het dak isoleren

De binnenkant van een schuin dak isoleren zorgt direct voor goede resultaten wat betreft isolatie. Het hangt van de opbouw van je dak af welke werkwijze en materialen nodig zijn voor het beste resultaat. Flex Dakwerken komt graag vrijblijvend langs om uw dak te inspecteren en om te kijken welke manier van isoleren past bij uw dak.

Isoleren via de buitenkant van het dak.

De beste manier van isoleren is via de buitenkant. Dit komt omdat het isolatiemateriaal niet onderbroken zal worden door balken van het dak. Deze manier levert de beste isolatiewaarde op. Het is belangrijk dat deze manier van isoleren door een professioneel bedrijf zal worden uitgevoerd. Dit komt omdat door het isolatiemateriaal het dak wat hoger zal worden. Hier moet de aansluiting met de dakgoot opnieuw gemaakt worden.

Veiligheid voorop

Wij dragen zorg voor zowel de veiligheid van onze medewerkers, alswel uw veiligheid.

Gratis dakinspectie

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie en kennismaking.

Gecerficeerde producten

Wij werken met 100% gecertificeerde producten hebben oog voor de omgeving.

10 jaar garantie

Wij bieden 10 jaar garantie op al onze diensten.